Home Bibione
Bibione PDF Print E-mail
Tik pred zdajci so nekateri sigurni potniki zatajili. Ne boste verjeli, ma razlog so bile šparge, pa oljke, ipd. Malo čudno, ma tako je. Da bo vsaj en avto polno zaseden, smo šli v akcijo in v zadnjem trenutku je na "vlak" skočila naša Tatjana Ma.

V soboto smo najprej opravili prijavo in se odpravili na 11 km pohod. Na poti nazaj smo naleteli na pisarno agencije in si zrihtali dva obljubljena apartmaja, kupili kišto dobrih jagod in se razporedili po apartmajih. Lokacija v centru in sami v celi hiši. kaj češ več. Po večerji smo odšli v šotor, kjer je sledil defile vseh držav udeleženk z zastavami. Seveda smo bili zraven in ponosno nosili našo zastavo, medtem ko je igrala slovenska himna. Spiker nas je (Tomaža, Damjano in Tatjano) napovedal z besedami: "In prihaja skupina mladih iz Slovenije". Sledil je še žur s plesom.

V nedeljo pa jagode za zajtrk. Za kavo je poskrbel sponzor (beri Damjana) in že smo bili na štartu. Vreme super, pok pištole in že smo štartali. eni na 18 km, drugi na malček manj. Sledilo je: degustacije hrane, pijače, lepa proga, prihod v cilj, fotkanje, uživanje na plaži, kosilo v prijetni družbi in prihod domov.

Super je bilo.
Tomaž